Lux Dvokrevetna Soba

Max gostiju
Gosti
Noćenja
15 Min.
Vrsta Kreveta
Twins Bed

Dvokrevetna soba sa bračnim krevetom u banji za odmor je odličan izbor za parove koji žele da se opuste i uživaju u miru i tišini. Ove sobe su opremljene svim potrebnim sadržajima kako bi se gosti osećali prijatno i udobno tokom svog boravka.

Sobe sa bračnim krevetom obično sadrže klima uređaj, TV, mini bar i kupatilo sa tušem ili kadom. U zavisnosti od smeštaja, neke sobe mogu imati balkon ili terasu sa pogledom na prirodu ili neki drugi deo banje.

Dvokrevetna soba sa bračnim krevetom u banji za odmor pruža idealnu priliku parovima da se opuste i uživaju u prirodnim lepotama i blagodetima koje banja nudi. Ova vrsta smeštaja obezbeđuje privatnost i mir, te je idealna za romantične odmore i predah od svakodnevnih obaveza.

Ukratko, dvokrevetna soba sa bračnim krevetom u banji za odmor pruža sve što je potrebno da bi gosti uživali u opuštajućem odmoru, kao i priliku da se povežu sa prirodom i uživaju u blagodetima banjskog lečenja.

Dostupnost Soba

  • Slobodna
  • Zauzeta

Usluge

Televizija
Klima uredjaji
Doručak uključen u cenu
Wi-Fi
Lečiliste

Dodatne Usluge

Razgledanje okoline
Lekarski nadzor

Ocene

Emina Janković
Emina Janković - Niš, Srbija

Hotel Mineral ima izuzetno ljubazno osoblje koje je uvek tu da udovolji vašim potrebama. Osećali smo se veoma dobrodošlo tokom celog boravka.

Natali Norbert
Natali Norbert - Novi Sad, Srbija

Bazeni u hotelu su izuzetni i idealni su za opuštanje i uživanje u suncu. Voda je kristalno čista, a atmosfera oko bazena je veoma mirna i opuštajuća.

Milica Božović
Milica Božović - Užice, Srbija

Hotel Mineral je pravi raj za opuštanje. Mir, tišina i relaksirajuća atmosfera okružuju vas od trenutka kada zakoračite u hotel.