Apartmani

Max gostiju
2 Gosti
Noćenja
1 Min.
Vrsta Kreveta
Dva Kreveta

Apartmani u banji za odmor su odličan izbor za one koji traže više prostora i privatnosti. Ovi smeštajni prostori obično imaju odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje, opremljenu kuhinju i kupatilo sa tušem ili kadom.

Oprema apartmana može se razlikovati od smeštaja do smeštaja, ali većina apartmana u banjama za odmor ima klima uređaj, TV, mini bar, wi-fi internet i balkon ili terasu sa pogledom na prirodu ili neki drugi deo banje.

Apartmani pružaju više prostora i privatnosti u odnosu na standardne sobe, što ih čini idealnim za porodice ili grupe prijatelja. Osim toga, opremljena kuhinja omogućava gostima da pripreme obroke i uštede na troškovima hrane.

Apartmani u banjama za odmor pružaju savršenu kombinaciju udobnosti i prostora za opuštanje i uživanje u prirodnim lepotama banje. Oni su idealni za one koji traže više prostora, privatnosti i samostalnosti tokom svog boravka.

Ukratko, apartmani u banjama za odmor predstavljaju idealan smeštaj za porodice ili grupe prijatelja koji žele više prostora i privatnosti tokom svog boravka. Ovi smeštajni prostori pružaju sve neophodne sadržaje za udoban i prijatan boravak, uz priliku da se uživa u prirodnim lepotama i blagodetima banje.

Dostupnost Soba

  • Slobodna
  • Zauzeta

Usluge

Lečiliste
Doručak uključen u cenu
Televizija
Klima uredjaji
Wi-Fi

Dodatne Usluge

Razgledanje okoline
Lekarski nadzor

Ocene

Džemal Salihamidžić
Džemal Salihamidžić - Tuzla, Bosna i Hercegovina

Hotel Mineral je idealan za ljubitelje sporta i rekreacije. Postoji mnogo aktivnosti koje možete raditi u okolini, poput šetanja, trčanja i vožnje bicikla.

Emina Janković
Emina Janković - Niš, Srbija

Hotel Mineral ima izuzetno ljubazno osoblje koje je uvek tu da udovolji vašim potrebama. Osećali smo se veoma dobrodošlo tokom celog boravka.

Natali Norbert
Natali Norbert - Novi Sad, Srbija

Bazeni u hotelu su izuzetni i idealni su za opuštanje i uživanje u suncu. Voda je kristalno čista, a atmosfera oko bazena je veoma mirna i opuštajuća.