Dvokrevetna Soba

Max gostiju
2 Gosti
Noćenja
1 Min. / 10 Max.
Vrsta Kreveta
Dva posebna kreveta

Dobrodošli u naš hotel, gde vas očekuje prostrana i udobna dvokrevetna soba! Ova soba je savršena za vas i vašeg partnera, prijatelja ili člana porodice, jer ima dovoljno prostora za opuštanje i uživanje u vašem boravku.

Naša soba ima sve što vam je potrebno za prijatan i udoban boravak. Kreveti su udobni i veliki, tako da možete mirno spavati i odmoriti se nakon napornog dana. U sobi se nalazi klima uređaj, tako da ćete se osećati prijatno bez obzira na vremenske uslove. Pored toga, soba je opremljena sa TV-om sa kablovskim kanalima, WiFi-om, tako da ćete uživati u svom omiljenom programu, surfati internetom i uživati u osvežavajućem piću tokom celog dana.

Soba je moderno uređena, sa udobnim nameštajem i toplim osvetljenjem. Takođe, u sobi se nalazi veliki ormar i mali radni sto, što vam omogućava da održite urednost i organizovanost u svojim stvarima. Kupatilo je takođe moderno i opremljeno svim potrebnim stvarima, uključujući peškire i toaletne potrepštine.

Naš hotel se nalazi u neposrednoj blizini glavnih turističkih atrakcija. Profesionalni tim recepcionera, sobarica i drugog osoblja će se potruditi da vaš boravak bude što prijatniji i udobniji.

Rezervišite dvokrevetnu sobu i uživajte u prijatnom boravku u našem hotelu. Naša soba je savršen izbor za poslovna putovanja, porodične odmore ili romantične vikende. Mi smo tu da vam pružimo nezaboravno iskustvo i učinimo vaš boravak što prijatnijim i udobnijim. Vidimo se uskoro!

– Cene hotelskih usluga po jednoj osobi – 
Soba Noćenje sa doručkom Pun pansion
Dvokrevetna 3.500,00 RSD 5.250,00 RSD
Dvokrevetna soba za jednu osobu 5.000,00 RSD 6.750,00 RSD
Pun Pansion kraći od 3 dana + 20%
Boravišna taksa 60,00 RSD
Osiguranje 20,00 RSD

* Cenovnik se primenjuje od 01.06.2023. godine

** Sistem rezervacija je u pripremi. Molimo Vas da nas kontaktirate za sve dodatne informacije.

Dostupnost Soba

  • Slobodna
  • Zauzeta

Usluge

Lečiliste
Doručak uključen u cenu
Televizija
Klima uredjaji
Wi-Fi
Fen za kosu
Fizioterapija
Badel mantili

Dodatne Usluge

Razgledanje okoline
Lekarski nadzor

Ocene

Jasmina Đurović
Jasmina Đurović - Leskovac, Srbija

Cene su pristupačne i u skladu sa kvalitetom usluge koja se pruža. U poređenju sa drugim hotelima, Hotel Mineral nudi vrlo dobar odnos cene i kvaliteta.

Radica Spasojević
Radica Spasojević - Kragujevac, Srbija

Lepota prirode koja okružuje hotel je neverovatna. Svakako preporučujem da prošetate po obližnjoj šumi i uživate u tišini i zelenilu.